Over ons

In eerste instantie zijn we het bedrijf begonnen met het idee om meubels op maat te maken/leveren. Dit doordat er in onze omgeving de vraag bleef komen voor meubels met zulke specifieke eisen dat deze niet in de winkels te vinden zijn.
Bijvoorbeeld omdat de spullen die in de winkel te koop zijn, het nèt niet zijn, het is te klein of te groot. Of het moet op een bepaalde plek komen te staan en dit past niet binnen de standaard maten.
Ook kan het natuurlijk zijn dat wat er in de winkel te krijgen is niet stevig genoeg is omdat het aan bepaalde eisen moet voldoen.

We wilden naast de meubels op maat tevens andere artikelen op maat gaan leveren die gevraagd werden vanuit bijvoorbeeld de ouderenzorg en gehandicaptenzorg.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan week-, dag-, communicatieborden of verwijskasten. Deze worden vaak gebruikt bij mensen met een extra hulpvraag maar zijn ook steeds vaker terug te vinden bij kinderdagverblijven of scholen.
Deze artikelen zijn eigenlijk nooit in standaard maten omdat er bij elk bord andere eisen aan worden gesteld doordat ze op de individu zijn toegespitst.

Hierdoor is de naam Sterk in Anders ontstaan.

Ons postadres:
Sterk in Anders (eenmanszaak)
Wederiklaan 105
8245 LD Lelystad
Email: webwinkel@sterkinanders.nl

Telefoon: (+31) 06-37032422
Telefonisch bereikbaar  op:
Woensdag en vrijdag van 9.00 - 17.30

Buiten deze tijden zijn we helaas niet altijd telefonisch bereikbaar.
Vul een contactformulier in, stuur ons een mailtje of spreek onze voicemail in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.